Over Comfort Koe

Als je als kind regelmatig tussen de koeien staat, kan dat effect hebben op de rest van je leven. Tjibbe Thom Deinum en Roland Andringa kunnen erover meepraten. De vele facetten van de veehouderij hebben beide mannen altijd getrokken. Sinds 2012 hebben ze dat vertaald in Comfort Koe. Roland en Tjibbe Thom hebben een goed gevoel voor dierenwelzijn. Daarnaast kunnen ze zich prima verplaatsen in de schoenen, of beter gezegd, laarzen, van de veehouder. Comfort Koe combineert dan ook dierenwelzijn, gebruiksgemak én maatwerk bij de duurzame inrichting of renovatie van rundveestallen.

Optimale productie en gebruiksgemak

Een stal moet je rundvee een veilige en prettige balans bieden tussen rusten, drinken, vreten en melken. Met comfortabele ligboxen en praktisch hekwerk van degelijke materialen kunnen de koeien optimaal produceren. Daarnaast moet een stal voor jou als rundveehouder prettig zijn om in te werken. Comfort Koe heeft daarom gekozen voor stalinrichting van Spinder Dairy Housing Concepts. Spinder produceert haar stalinrichting in Nederland en levert eerste kwaliteit producten op maat, zoals hekwerken, ligboxafscheidingen, koematrassen en mestschuiven. Naast kwaliteit in materiaal moet het bedieningsgemak optimaal zijn. Spinder besteedt hier veel aandacht aan.

 

Ook vakkundig installatiewerk

Comfort Koe denkt met je mee bij een praktische indeling en routing van een nieuwe of te renoveren rundveestal. Naast adviseren, verzorgt Comfort Koe het leveren, monteren en installeren van alle benodigdheden voor de inrichting van een stal. We zijn InstallQ-gecertificeerd, wat betekent dat we erkend installateur zijn. Naast het leveren van nieuwe stalinrichting kan Comfort Koe bestaande hekwerken op maat aanpassen aan de nieuwe situatie in jouw rundveebedrijf. Onze zusteronderneming Betonbedrijf Deinum verzorgt al het betonwerk, zoals muurtjes, voerpaden, boxdekken en betonrenovaties. Neem gerust contact op voor meer informatie over het inrichten of renoveren van jouw rundveestal.

contact