Ventilatoren van Comfort Koe

In een duurzaam ingerichte rundveestal is het ook belangrijk om aandacht te hebben voor een goed klimaat. De ventilatoren van Comfort Koe kunnen daarvoor zorgen. Ze voorkomen hittestress bij je koeien en houden daarmee de melkproductie op peil. Hittestress kan ook effect hebben op de vruchtbaarheid en weerstand van je rundvee en het kan uierontsteking veroorzaken. Genoeg redenen dus om optimale klimaatomstandigheden in jouw ligboxenstal te creëren. Comfort Koe werkt met de ventilatoren van Abbi-Aerotech, een Nederlands merk dat in ruim 120 landen wordt verkocht. In de nieuwste ventilatoren verwerkt Abbi-Aerotech een direct aangedreven magneetmotor. Doordat deze ventilatoren een extreem laag energieverbruik hebben, komen ze in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). 

 

Voorkom hittestress met ventilatoren, verneveling en soaking

Abbi-Aerotech heeft diverse ventilatoren ontwikkeld, zoals met lengteventilatie of dwarsventilatie en voor plaatsing onder hoge of juist lage daken. Abbi-Aerotech heeft ook speciale ventilatoren voor in je melkruimte. Ventilatoren zorgen voor minder hittestress, minder vliegen en meer rust in je rundveebedrijf.


Met verneveling en soaking van Abbi-Aerotech in combinatie met ventilatoren kun je de temperatuur in je stal met 3 tot 5⁰C verlagen. Ook voor verneveling is de EIA beschikbaar. Comfort Koe adviseert je graag welke ventilatoren voor jouw stal de beste optie zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Goed om te weten: wij zijn InstallQ-gecertificeerd. Dit betekent dat wij de installatie van de ventilatoren in jouw rundveestal op vakkundige wijze voor je kunnen verzorgen. Wil jij je stal jaarrond goed geventileerd hebben? Lees dan meer over de stalgordijnen van Comfort Koe die hiervoor kunnen zorgen.

contact